Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint

Despre curs

Cursul Microsoft PowerPoint este un curs pe care puteți să-l urmați în format online, în ritm propriu, prin intermediul unui sistem de învățare super modern – Jasperactive. Cursul nu include sesiuni cu instructor, însă veți beneficia de suport pas cu pas din partea echipei de proiect, în caz că veți avea nevoie.

Vedeți acest scurt video introductiv pentru mai multe detalii despre Jasperactive (aveți opțiunea să activați traducerea automată în limba română).

Audiență și aplicare

Cursul și certificarea Microsoft Office Specialist reprezintă o calificare căutată atât de către instituţiile de învăţământ superior, cât şi de către angajatori. Comisiile de admitere din institutele de învăţământ superior consideră certificarea drept un indicator al existenţei motivării şi alfabetizării digitale. Managerii care angajează o consideră drept o acreditare din lume reală, recunoscută, ce dovedeşte un standard care îi ajută să completeze cu rapiditate posturile libere şi să crească profitul privind resursele şi tehnologia. Mai mult, cercetările indică faptul că un nivel extins de competenţe este legat direct de o creştere imediată a performanţelor la locul de muncă, indiferent de funcţia ocupată în prezent.* Cunoscând valoarea acestei certificări în ochii angajatorilor, motivaţia cursanţilor de a finaliza aceste cursuri şi de a avansa se măreşte.

Competențe deprinse

  • Creează cu uşurinţă prezentări eficiente, elegante folosind noile caracteristici captivante audio/video.
  • Adaugă eleganţă datorită noilor instrumente de editare video/foto, translatărilor de efect, animaţiei şi altora asemenea.
  • Capacitate de lucru simultan cu alte aplicaţii.

Testare și certificare

  • Vă veți putea testa competențele deprinse în platforma Gmetrix.
  • De asemenea, veți avea șansa să susțineți un examen de certificare Microsoft PowerPoint în sistemul Certiport.
  • Veți primi informații detaliate despre testare și  certificare prin email, după finalizarea cursului.