1. PROFILARE

2. TRAINING

3. ANGAJARE

EOS DIGITAL ACADEMY îți oferă o gamă largă de cursuri de competențe digitale și soft care corespund celor mai căutate joburi de pe piața muncii.
Înscrie-te la unul din cursurile de mai jos în funcție de nivelul tău de competențe, așa cum reiese din testul tău de auto-evaluare:

NIVEL REDUS

NIVEL DE BAZĂ

Curs de competențe digitale de bază (Română)

IC3 – Internet si competente digitale de baza

NIVEL INTERMEDIAR

NIVEL AVANSAT

Curs de competențe de productivitate Microsoft Office (Engleză)

Word, Excel, Powerpoint

NIVEL INTERMEDIAR

NIVEL AVANSAT

Curs de competențe tehnice Microsoft (Engleză)

Azure Fundamentals

Azure AI Fundamentals

Îți recomandăm ca pe lângă cursul / cursurile de competențe digitale ales/e, să parcurgi și următoarele cursuri oferite de LinkedIn pentru dezvoltarea competențelor de angajare:

De asemenea, ai posibilitatea de a obține, gratuit, o certificare Microsoft recunoscută în domeniul tech. Această certificare arată angajatorilor că dispuneți de competențele necesare pentru posturi precum Dezvoltator de software, Analist de date și Administrator IT. Aceste posturi sunt extrem de căutate astăzi și, odată cu intensificarea transformării digitale în economia post-COVID, se așteaptă ca această cerere să crească în continuare.

Un examen de certificare care ar costa în mod obișnuit 100 USD sau mai mult, este pus la dispoziție gratuit prin intermediul EOS DIGITAL ACADEMY pentru toți cei care urmează cursurile.